Administratie

Hallo, mijn naam is Dany De Loose en ik werk als administratieve hulp in de school.
Mijn taak bestaat o.a. uit tweemaandelijkse facturaties opmaken, kopies nemen, gewonden verzorgen, dagelijks de klassen rondgaan voor de warme maaltijden/soep, bestellingen, facturen behandelen,… Ik doe mijn werk met héél véél plezier!
Ik woon in Lint maar ben afkomstig van Antwerpen Kiel en heb drie volwassen kinderen waarvan nog eentje, Zara (21), thuis woont. Mijn hobby’s hebben voornamelijk met de computer te maken en ik kijk graag vooral Britse en Scandinavische series. Ik snuffel graag rond in boekenwinkels en hou van puzzel- (escape!) en gezelschapsspellen. Een spelletje Switch op de telefoon sla ik nooit af!