Directie

Ik wil mij bij de start van het nieuwe schooljaar heel graag even kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sonja Hoolants. Ik woon in het mooie Polderstad en heb samen met mijn echtgenoot drie lieve kinderen. In onze vrije tijd houden wij vooral van boeken lezen, skiën, lekker eten, reizen en vertoeven aan onze eigen kust. Lekker uitwaaien aan het strand, schelpen zoeken en lange wandelingen of fietstochten maken vind ik heerlijk!

De afgelopen jaren heb ik een rijke ervaring opgedaan in het onderwijs. Ik heb bewust voor het basisonderwijs gekozen, omdat ik enorm kan genieten van de ontwikkeling die de kinderen in deze leeftijdsgroep doormaken. Ze komen jong en vaak onbevangen de school binnen en leren ongelooflijk snel en veel, elke dag weer. Als school is het belangrijk de goede dingen te doen en soms ook dingen juist te laten. Natuurlijk samen met ons team en onze ouders, want met elkaar geef je de richting aan en sta je stevig.

In het onderwijs ligt mijn hart, daar beleef ik plezier aan. Ik hoop en verwacht dat ik op GBS Lint zal kunnen bijdragen aan goed onderwijs voor alle kinderen. Natuurlijk met het team, maar zeker ook in overleg en in samenwerking met u, als ouders, wil ik er alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te geven!

Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten. Ik ben er alvast klaar voor!

Met hartelijke groet
Directeur Sonja