Kikkerklas

Klik op de krant voor het nieuws van de kikkerklas te bekijken

Hallo, ik ben juf Griet. Ik heb thuis twee schatten van kinderen, Anne en Kasper. Samen met mijn man, kids en hond Pinot woon ik in Lier.                                                              Ik houd van terrasjes doen, boeken lezen, skiën, …                                  Ik sta al verschillende jaren bij de allerjongste kleuters. Dit schooljaar heb ik een klasje met 2,5– en 3– jarigen. Mijn klasje is de kikkerklas!

De meeste kleuters komen voor de eerste maal naar school. Ieder kind is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Weer nieuwe kapoenen leren kennen, maakt het steeds uitdagend en vind ik SUPER boeiend! Kinderen zien open bloeien is het mooiste wat er is.

Samen met onze klaspoppen Jules en Ollie beleven de kleuters allemaal nieuwe dingen!

Ik ben alvast KLAAR voor het nieuwe schooljaar!!!

Tot snel

Tenslotte nog even dit…. :-)))