L4A

Klik op de krant voor het nieuws en de foto’s van L4A te bekijken

Hallo, ik ben juf Ellen van het vierde leerjaar. Dit schooljaar zal ik juf Caroline een tijdje vervangen zodat zij kan genieten van haar prachtige zoon.

Sinds 7 juli 2007 (07/07/07) ga ik getrouwd door het leven en ondertussen heb ik thuis 2 lieve schatten rondlopen, Hanne (10) en Jasper (8).

Ik kijk er enorm naar uit om samen met uw kind er een fantastisch en leerrijk schooljaar van te maken. Elke leerling is uniek en heeft talent. Ik vind het belangrijk dat elke leerling zich thuis voelt in mijn klas en dat iedereen respect heeft voor elkaar.

Mijn hobby’s:
Elke zaterdag kan je mij op een voetbalveld vinden waar ik uitbundig supporter voor mijn 2 kinderen. Daarnaast maak ik graag verre reizen. In de koude wintermaanden puzzel ik graag en doe ik graag mee met een quiz.

Juf Caroline