Lichamelijke opvoeding lager onderwijs


Klik op de krant voor het nieuws en de foto’s van LO lager onderwijs te bekijken

 


 

 

 

 

 

 

juf Anouk                                                                   meester Kevin

 

Hallo ,
Ik ben juf Anouk. Op maandag en dinsdag geef ik GODSDIENST op school. Tijdens de les godsdienst worden belangrijke momenten van het kerkelijk jaar zoals: advent en Kerstmis; veertigdagentijd en Pasen geduid.
We besteden aandacht aan de levenslessen die we kunnen halen uit de Bijbelverhalen.
Er worden ook allerlei verhalen voorgelezen waar we hele belangrijke waarden uithalen zoals vriendschap, eerlijkheid, verdraagzaamheid, hulpvaardigheid…..
Vaak voeren we dan een kringgesprek in een zithoek rond dit verhaal.
Op donderdag en vrijdag geef ik SPORT aan alle kinderen van de lagere school. We doen atletiek, balsporten, turnen, dans, badminton, baseball,….en veel meer!
Als het goed weer is sporten wij buiten. Wij zijn blij het voetbalveld, basketbalterrein en volleybalterrein in het park te kunnen gebruiken.
Ik heb een man Johan en 2 kindjes Emile en Florette. Ik ga wekelijks lopen en tennissen. Na een wekelijks uurtje yoga word ik ook helemaal zen.
Ik geniet graag van
de natuur,
zot doen met mijn kinderen,
skiën,
zon,
zee,
lachende gezichten maken me altijd SUPERblij!

Tot op school,
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
Juf Anouk

Hey!
Ik ben meester Kevin. Op vrijdag namiddag kom ik nog turnen geven aan de lagere school klas!
Ik geef ook nog op twee andere scholen sport. (In Boechout en in Borsbeek.)
Vorig jaar in augstus werd ik papa van Oscar!
Ik heb nog een zoontje, Leon, en hij wordt in december 3 jaar. Samen met die twee kapoenen en mijn vrouwtje Niki wonen wij in Lier.
Jullie vragen je waarschijnlijk af wat we allemaal gaan doen dit schooljaar maar dat ga ik nog niet allemaal verklappen hoor … Het zal plezant worden, dat staat al vast!
Dansen, springen, spelletjes, turnen en wat voetballen en nog veel meer.
Waar ik niet zo van houd? Stilzitten. Dat is echt niets voor mij. Je vindt mij dan ook vaak in het zwembad waar ik al veel kinderen en volwassenen heb leren zwemmen, en anders vind je mij misschien wel op een springkasteel, aan het ravotten en rollebollen met mijn zoontje.
Ik ga ook graag tennissen en binnenkort ga ik voor de eerste keer meedoen aan de ‘race against nature’. Niet omdat ik tegen de natuur ben natuurlijk, maar wel om de krachten van de natuur te overwinnen. Allemaal supporteren dus he!
Ik heb nog een hobby: cocktails maken. Hebben jullie kids al eens een grote smurfencocktail gedronken? Of een gummiball? Hopelijk zijn er op school veel feestjes te doen zodat ik eens een lekkere cocktail voor jullie kan maken. Ook de grote mensen zullen dat graag lusten want voor hen maak ik graag een ‘sjiek tonicske’.
Groetjes!