Meest recente berichten

De wolf ontdekken in de eendjesklas en de vlinderklas

Klik hier om het volledige album te bekijken.

Samen met de beren van de vlinderklas leerden we 2 weken over de wolf vertrekkend vanuit verhalen en sprookjes! De wolf aan de ene kant die gevaarlijk, boos en  groot is. Aan de andere kant de wolf die vriendelijk, bang, blij en droevig is. Alle delen van de wolf werden ontdekt, bekeken en uitvoerig besproken. De tanden spraken de kleuters het meeste aan, we knutselden dan ook een grote wolvenkop vol met grote, scherpe tanden. We konden allemaal in eens in beide klassen spelen wat de kleuters ook heel leuk vonden. Kijk maar naar de foto’s om onze activiteiten te bekijken.
Grommende groetjes uit de eendjesklas!
  1. Carnaval vieren in de eendjesklas Reacties uitgeschakeld voor Carnaval vieren in de eendjesklas
  2. De postbode komt langs in de eendjesklas Reacties uitgeschakeld voor De postbode komt langs in de eendjesklas
  3. Project ‘Kunst’ in de eendjesklas Reacties uitgeschakeld voor Project ‘Kunst’ in de eendjesklas
  4. 2 en 4 op techniekklassen Reacties uitgeschakeld voor 2 en 4 op techniekklassen